Breed reisaanbodKosteloos donerenFAQ
Volg ons op:

Endemol Shine For Kids

Stichting Endemol Shine for Kids (ESFK) werd in december 2003 opgericht op initiatief van medewerkers van Endemol Nederland. De oorspronkelijke focus van de stichting is het ondersteunen van kindertelevisie in academische ziekenhuizen, door middel van onder meer kennisoverdracht, de inzet van het Endemol-netwerk en uiteenlopende donaties, zowel financieel als in natura. Tegenwoordig richt ESFK zich ook op andersoortige doelen en projecten die ten goede komen aan (zieke) kinderen.

ESFK heeft zich ontwikkeld tot een unieke stichting in Nederland, die zowel binnen als buiten de organisatie een begrip is geworden.
 
Filosofie
Kinderen die langer ziek zijn en/of in ziekenhuizen verblijven, kunnen (tijdelijk) niet meedoen aan het gewone leven en missen het contact met familie, vrienden en school. ESFK gelooft dat kindertelevisie in ziekenhuizen en andersoortige activiteiten ervoor zorgen dat kinderen hun ziekte of problemen even kunnen vergeten en ook weer positieve ervaringen beleven.
 
Activiteiten
Uiteenlopende medewerkers van Endemol Shine Nederland gebruiken graag hun kennis en contacten om de kindertelevisie in de ziekenhuizen en andere goede doelen te ondersteunen. Zij doen dat onder meer door het geven van workshops, hulp bij de totstandkoming van audiovisuele producties of het uitlenen dan wel schenken van rekwisieten, apparatuur of ander relevant materiaal. Daarnaast maken presentatoren en acteurs hun opwachting in uitzendingen of speciaal georganiseerde evenementen. In een aantal gevallen worden projecten ondersteund in de vorm van een financiële donatie.

WAAROM VIA TRAVELWISH BOEKEN

  • BREED REISAANBOD

    Boek je vakantie via TravelWish op de website van vele reisorganisaties, airlines en hotels. Van een weekendje weg tot een verre bestemming.

  • GOEDE DOELEN

    Bij elke boeking doneer je zonder extra kosten aan reis- en recreatief gerelateerde projecten en goede doelen naar keuze.

  • GRATIS STAATSLOT

    Per boeking ontvang je een gratis 1/5de staatslot. Zo maak je kans op de jackpot en je ultieme TravelWish te winnen.

 
ZOEK JE VAKANTIE