Breed reisaanbodKosteloos donerenFAQ
Volg ons op:

Pers

Nieuw reisplatform maakt vakanties en recreatie voor iedereen mogelijk

 

Stichting TRAVELWISH gaat zich samen met reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen en hotels inzetten om vakanties en recreatie voor iedereen mogelijk te maken. Vakantiegangers die boeken via TRAVELWISH steunen daarmee kosteloos een groot aantal goede doelen in Nederland. De goede doelen die samenwerken met TRAVELWISH verzorgen vakanties en recreatie voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. De reispartners en goede doelen die zijn aangesloten zijn enthousiast over dit nieuwe concept.


In Nederland worden bijna 35 miljoen vakanties geboekt. Per jaar geven de Nederlanders 16 miljard euro aan vakanties uit. Het nieuwe reisplatform wil vakanties en recreatie voor iedereen mogelijk maken.


ALLE VAKANTIES VIA TRAVELWISH BOEKEN

Het enige wat vakantiegangers daarvoor hoeven te doen, is de reis voor dezelfde prijs boeken bij een van de aangesloten partners: reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen, hotels en autoverhuurbedrijven. Meer dan 15.000 vakanties over de hele wereld zijn te boeken via TRAVELWISH.

 

Via de website van TRAVELWISH komen boekers op de website van de aangesloten reisorganisaties terecht. Daar kunnen ze ook boeken. Wanneer er een boeking wordt gemaakt ontvangt de stichting een commissie. Deze commissie wordt elk half jaar aan de goede doelen gedoneerd. De vakantiegangers kunnen dus een reis boeken voor dezelfde prijs en kosteloos doneren aan een goed doel naar keuze.

 

‘Er zijn meerdere platformen waar men kosteloos goede doelen kan supporten’, zegt Okke Meeuwes, voorzitter van TRAVELWISH. ‘Maar dit reisplatform is de enige die zich uitsluitend richt op vakanties en recreatie. TRAVELWISH is een plek waar vakantie-blijdschap voor iedereen centraal staat. Daarbij heeft de stichting als doel het initiatief uit te breiden naar meerdere acties die allemaal het goede doel dienen.’


DE GOEDE DOELEN

De goede doelen die profiteren zijn: Villa Pardoes, VakantieBank, Zeilstichting Aeolis, Jeugd Sportfonds, SOS Kinderdorpen, Het Vergeten Kind, Endemol Shine For Kids en het Buitenfonds van het Staatsbosbeheer.


 

WAAROM VIA TRAVELWISH BOEKEN

  • BREED REISAANBOD

    Boek je vakantie via TravelWish op de website van vele reisorganisaties, airlines en hotels. Van een weekendje weg tot een verre bestemming.

  • GOEDE DOELEN

    Bij elke boeking doneer je zonder extra kosten aan reis- en recreatief gerelateerde projecten en goede doelen naar keuze.

  • GRATIS STAATSLOT

    Per boeking ontvang je een gratis 1/5de staatslot. Zo maak je kans op de jackpot en je ultieme TravelWish te winnen.

 
ZOEK JE VAKANTIE