Breed reisaanbodKosteloos donerenFAQ
Volg ons op:

Onze goede doelen

TravelWish werkt samen met de volgende goede doelen:

Sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk …. Villa Pardoes is heel veel. Vier woorden vatten alles treffend samen: daar vergeet je álles!

Laat een ding duidelijk zijn: Het Vergeten Kind is hard nodig. In Nederland krijgen namelijk 60.000 kinderen niet de kans om kind te zijn. Het gaat om een groeiende groep kwetsbare kinderen en jongeren met schrijnende achtergronden. Hun ouders kunnen niet voor ze zorgen, ze groeien op in een gezin met grote schulden..

Stichting Endemol Shine for Kids (ESFK) werd in december 2003 opgericht op initiatief van medewerkers van Endemol Nederland. De oorspronkelijke focus van de stichting is het ondersteunen van kindertelevisie in academische ziekenhuizen, door middel van onder meer kennisoverdracht, de inzet van het Endemol-netwerk en uiteenlopende donaties, zowel financieel als in natura. Tegenwoordig richt ESFK zich ook op andersoortige doelen en projecten die ten goede komen aan (zieke) kinderen.

Zeilstichting Aeolus is een organisatie die zeilkampen organiseert voor jongeren die om medische, sociale, psychische of andere redenen niet op vakantie kunnen gaan. Aeolus is in 1981 opgericht door een aantal studenten die de zeilsport onder jongeren wilde promoten. In 1987 is de huidige doelstelling geformuleerd. Sindsdien richt Aeolus haar activiteiten op jongeren die normaal gesproken niet de mogelijkheid hebben om op zeilvakantie te gaan.

Het Buitenfonds is een onafhankelijke stichting die geld werft voor projecten in de natuur van Staatsbosbeheer. Hiermee kan Staatsbosbeheer waardevolle projecten realiseren, zoals kinderen naar buiten brengen, het conserveren en toegankelijk maken van cultuurhistorische schatten, spannende manieren om natuur te beleven en het maatschappelijke werk van de boswachter mogelijk te maken.

Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

WAAROM VIA TRAVELWISH BOEKEN

  • BREED REISAANBOD

    Boek je vakantie via TravelWish op de website van vele reisorganisaties, airlines en hotels. Van een weekendje weg tot een verre bestemming.

  • GOEDE DOELEN

    Bij elke boeking doneer je zonder extra kosten aan reis- en recreatief gerelateerde projecten en goede doelen naar keuze.

  • GRATIS STAATSLOT

    Per boeking ontvang je een gratis 1/5de staatslot. Zo maak je kans op de jackpot en je ultieme TravelWish te winnen.

 
ZOEK JE VAKANTIE