Breed reisaanbodKosteloos donerenFAQ
Volg ons op:

Hoe werkt het

Zoek je vakantie via internet of bij een van de reisorganisaties van TravelWish
Er zijn drie manieren om je reis te zoeken:
 1. 1. Zoek je vakantie zoals je gewend bent. Misschien wel via google, bekende vergelijkingssites of reisgidsen.
 2. 2. Zoek je vakantie via de TravelWish website. Kies een bestemming of zoek via de zoekbalk.
 3. 3. Zoek op de website van aangesloten reisorganisaties, airlines of hotels. Via de link op de TravelWish website kom je direct op de website van de reisorganisatie terecht.
Boek voor exact dezelfde prijs via TravelWish direct op de website van de reisorganisatie.
Wanneer je je vakantie hebt gevonden kijk je op de website van TravelWish. Via de zoekbalk of via een klik op de website van de reisorganisatie kun je de reis zoeken. Je komt nu terecht op een venster waarbij je je e-mailadres kunt achterlaten. Je wordt namelijk direct naar de website van de gekozen organisatie gestuurd waarop je je reis kunt boeken. Het maakt niet uit hoe lang je hierover doet, zodra je boekt in het venster waarnaar je bent gelinkt boek je altijd via TravelWish.
Dankzij jouw boeking doneer je zonder extra kosten aan een goed doel naar keuze en maak je ook een ander blij!
Na het boeken van je reis op de website van je gekozen reisorganisatie, airline of hotel ontvang je een bevestiging van jouw donatie. Zo weet je zeker dat het is gelukt. In de mail staat hoeveel euro je doneert. Kies nu je goede doel. Als bedankje ontvang je een gratis 1/5de staatslot met de post.
 
Welk bedrag doneer je?
Bij elke boeking ontvangt TravelWish de commissie over de prijs van de reis, omdat TravelWish een verkoopkanaal is voor de aangesloten reisorganisaties, airlines en hotels. TravelWish doneert bij elke boeking minstens 75 procent aan het gekozen goede doel. De stand van het totale bedrag houden we bij op de homepage. Hoe hoger het totale bedrag, hoe meer procent TravelWish doneert. TravelWish is een stichting en heeft dus geen winstoogmerk. Nog vragen?
Klik hier voor de meest gestelde vragen.
Via TravelWish boek je een reis op de website van de aangesloten airlines, hotels of reisorganisaties. Een deel van de commissie van je reis doneer je aan een goed doel naar keuze. Dit kost jou niets extra’s. Je boekt gewoon via de reisorganisatie, airline of hotel zelf, dus de prijs van je reis blijft gelijk. Door jouw boeking maak je het voor anderen mogelijk een dagje weg of op vakantie te gaan voor wie dat niet vanzelfsprekend is.

WAAROM VIA TRAVELWISH BOEKEN

 • BREED REISAANBOD

  Boek je vakantie via TravelWish op de website van vele reisorganisaties, airlines en hotels. Van een weekendje weg tot een verre bestemming.

 • GOEDE DOELEN

  Bij elke boeking doneer je zonder extra kosten aan reis- en recreatief gerelateerde projecten en goede doelen naar keuze.

 • GRATIS STAATSLOT

  Per boeking ontvang je een gratis 1/5de staatslot. Zo maak je kans op de jackpot en je ultieme TravelWish te winnen.

 
ZOEK JE VAKANTIE